Seeking Fusion Ticket for Boyfriend's 30th: Offering Rakija as a Token of Gratitude!

Gesperrt
jovana

Seeking Fusion Ticket for Boyfriend's 30th: Offering Rakija as a Token of Gratitude!

Beitrag von jovana »

Please, please, please help me secure one ticket for him so that we can attend together. ^^

We're a couple from Serbia, and we've been planning this trip for a while. My boyfriend has never been to Berlin, and experiencing Fusion would make his 30th birthday unforgettable. Last year, I went with friends, and since then, I've been telling him all about the amazing Fusion experience. I would be over the moon if he could experience it with me. Your help in making this happen would mean the world to us both. <3 <3 <3

Thank you in advance for considering us!

My code is: RPZSL, of course, we'll cover the fees, and to express our gratitude, we'd like to gift you a bottle of rakija, a traditional Serbian alcoholic drink :)

Kind regards!
Zuletzt geändert von jovana am Do 30. Mai 2024, 10:03, insgesamt 3-mal geändert.
Sternenstaub

Re: Seeking Fusion Ticket for Boyfriend's 30th: Offering Rakija as a Token of Gratitude!

Beitrag von Sternenstaub »

Draga Jovana

Here is a sister from Bosnia 🤝🫶🏳️‍🌈
Ako nikad nije bio u Berlinu onda sad mora😍💓pogotovo za 30i rodendan, sad zivot pravo pocinje (za moje misljenje najbolje godine!)🥳😃
Imam kartu, jer sam htjela ici sa boyfriend kao prosle godine, ali smo se u meduvremenu rastali (nakon skoro 9 godina) 😔 tako da bi rado dala nekom drugom sretnom i zaljubljenom paru da proslave rodendan na jednom fantasticnom festivalu.. 🥰

Regards Aida
jovana

Re: Seeking Fusion Ticket for Boyfriend's 30th: Offering Rakija as a Token of Gratitude!

Beitrag von jovana »

Draga Aida, hvala ti puno!!!

Ako dolazis u Beograd ili Srbiju, molim te nam se javi da se upoznamo i da ti pokazemo Beograd.

Zao mi je zbog momka, ali ne brini, sve ce biti u redu, evo stices nove prijatelje, naci ce neko sa kim se bolje uklapas i bices jos 99 godina 🩷

Jos jednom, hvalaaa tiiiii punooo <3333

Pisem ti PM <3
Sternenstaub

Beitrag von Sternenstaub »

Nema na cemu, to od srca ❤️❤️❤️ drago mi je za vas

Uzivaj te, slavi te, veseli te se, voli te se i pazi te se ! I popi te i za mene jednu rakiju :)).. ili dvije..

Hvala na ponudi, sigurno cu jednom u Beograd doci..
🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏿

One Love☮️
jovana

Beitrag von jovana »

Poruka mi je u outboxu 40 min :(

Stigla je kartaaa, uplatila sam, hvalaaa

Popicemo za tebe mnogo vise! 🩷🩷🩷

Sve najbolje i cujemo se 🌸
Gesperrt